Home Education Attack on Titan Series Test Quiz Answers

Attack on Titan Series Test Quiz Answers

0
Attack on Titan Series Test Quiz Answers

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Attack on Titan Series Test Quiz Answers

Also Read: Video Quiz Hero True Or False Answers

Do you want 100% correct Attack on Titan Series Test Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Attack on Titan Series Test Quiz which will hold a total of 25 questions. Be Quizzed offer this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Here Is A List Of Answers

Attack on Titan Series Test Quiz Answers

Q 1. WHAT IS THE NAME OF THE ISLAND EREN AND THE SCOUT REGIMENT LIVE ON?

Option:-

  • Paradise
  • Paradis
  • Paramisium
  • Parasis

Correct Answer: Paradis

Q 2. WHAT IS THE NAME OF EREN JAEGER’S MOTHER?

Option:-

  • Karma
  • Kary
  • Carla
  • Camie

Correct Answer: Carla

Q 3. WHICH TWO OF THE NINE TITANS ATTACKED WALL MARIA?

Option:-

  • Colossal and Warhammer
  • Colossal and Beast
  • Colossal and Founding
  • Colossal and Armored

Correct Answer: Colossal and Armored

Q 4. WHO IS THE 13TH COMMANDER OF THE SCOUT REGIMENT?

Option:-

  • Dot Pyxis
  • Hange Zoe
  • Erwin Smith
  • Levi Ackermann

Correct Answer: Erwin Smith

Q 5. WHAT IS ARMIN’S LAST NAME?

Option:-

  • Artest
  • Arfelt
  • Akert
  • Arlert

Correct Answer: Arlelt

Q 6. WHICH OF THE CADETS WAS REVEALED TO BE THE FEMALE TITAN?

Option:-

  • Sasha Braus
  • Historia Reiss
  • Gabi Braun
  • Annie Leonhart

Correct Answer: Annie Leonhart

Q 7. WHAT COLOR IS MIKASA’S SCARF?

Option:-

  • Red
  • Orange
  • Blue
  • Purple

Correct Answer: Red

Q 8. WHICH MILITARY BRANCH PROTECTS THE KING?

Option:-

  • Scout Regiment
  • Garrison Regiment
  • Military Police Regiment
  • Royal Service Regiment

Correct Answer: Military Police Regiment

Q 9. WHAT IS LEVI ACKERMANN OBSESSIVE ABOUT?

Option:-

  • Cooking
  • Fighting
  • Cleaning
  • Eating

Correct Answer: Cleaning

Q 10. WHAT DOES ODM IN ODM GEAR STAND FOR?

Option:-

  • Omni-Directional Mobility
  • Omni-Directional Movement
  • Omni-Directional Motion
  • Omni-Directional Mover

Correct Answer: Omni-Directional Mobility

Q 11. WHAT IS THE ABILITY OF FOUNDING TITAN?

Option:-

  • Has the ability to control Titans with its screams
  • Is covered by hardened armor-like skin
  • Is able to turn humans into Titans and can control them
  • Can evaporate its body to release immense amounts of steam

Correct Answer: Has the ability to control titans with its screams

Q 12. WHO WAS THE ORIGINAL OWNER OF THE COLOSSAL TITAN?

Option:-

  • Kenny Ackermann
  • Reiner Braun
  • Bertholdt Hoover
  • Dennis Ailblinger

Correct Answer: Bertholt Hoover

Q 13. WHO IS THE CURRENT INHERITOR OF ARMORED TITAN?

Option:-

  • Bertholdt Hoover
  • Reiner Braun
  • Levi Ackermann
  • Eren Yeager

Correct Answer: Reiner Braun

Q 14. WHO IS THE CURRENT INHERITOR OF THE BEAST TITAN?

Option:-

  • Reiner Braun
  • Eren Yeager
  • Zeke Yeager
  • Bertholdt Hoover

Correct Answer: Zeke Yeager

Q 15. WHO IS EREN’S JAPANESE VOICE ACTOR?

Option:-

  • Hiro Shimono
  • Hiroshi Kamiya
  • Takehito Koyasu
  • Yūki Kaji

Correct Answer: Yuki Kaji

Q 16. WHAT DID LEVI FIND IN THE FALSE BOTTOM OF EREN’S BASEMENT DESK?

Option:-

  • A key
  • An Amulet
  • Viles
  • Books

Correct Answer: Books

Q 17. HOW DID EREN ACCIDENTALLY TRIGGER HIS TITAN TRANSFORMATION?

Option:-

  • Practicing his Shooting
  • Picking a spoon up
  • During a sparring match
  • While sneezing

Correct Answer: Picking a spoon up

Q 18. HOW DID THE ATTACK TITAN BREAK INTO WAR HAMMER’S CRYSTAL SHIELD?

Option:-

  • Crushing it with his own hands
  • Using War Hammer’s hammer
  • Using Jaw Titan’s mouth
  • Throwing it at Armour Titan’s Head

Correct Answer: Using Jaw Titan’s Mouth

Q 19. HOW LONG DOES SOMEONE LIVE FOR AFTER EATING A PERSON CONTROLLING ONE OF THE 9 TITANS?

Option:-

  • 15 years
  • 12 years
  • 17 years
  • 13 years

Correct Answer: 13 Years

Q 20. WHAT WAS THE LAST GIFT THAT KENNY ACKERMANN GAVE TO LEVI?

Option:-

  • One of his guns
  • A necklace from Levi’s mother
  • A Titan injection
  • His Scarf

Correct Answer: A Titan Injection

Q 21. WHAT COLOUR WERE THE SIGNAL FLARES THAT THE SCOUT REGIMENT USED TO WARN OF APPROACHING TITANS?

Option:-

  • Blue & purple
  • Red & Black
  • White & Green
  • Orange & Red

Correct Answer: Red & Black

Q 22. THE TWO CHARACTERS WHO USED TO HANG OUT WITH LEVI ARE FURLAN CHURCH AND WHO ELSE?

Option:-

  • Christine Rose
  • Isobel Magnolia
  • Jade Tulip
  • Sofia Daffodil

Correct Answer: Isabel Magnolia

Q 23. THE BATTLE OF SHIGANSHINA DISTRICT TOOK PLACE IN WHAT YEAR?

Option:-

  • 820
  • 840
  • 850
  • 870

Correct Answer: 850

Q 24. IN ELDIAN MYTHOLOGY, WHO GRANTED YMIR FRITZ THE POWER OF THE TITANS?

Option:-

  • The Devil of Helos
  • The Dancing Devil
  • The Spawn of the Devil
  • The Devil of All Earth

Correct Answer: The Devils of all Earth

Q 25. WHAT RELATION IS KENNY THE RIPPER TO LEVI ACKERMAN?

Option:-

  • Grandfather
  • Father
  • Uncle
  • Brother

Correct Answer: Uncle

Also Check: 3 Minute Second Chance Quiz Answers